ساید بای ساید جنرال الکتریک یکی از پیشرفته ترین یخچال های ساید بای ساید امروزی است که به دلیل فناوری پیشرفته و پیچیدهای که در آن مورد استفاده قرار گرفته، دارای مجموعهای از کد خطاهای جنرال الکتریک است که میتواند از بروز ایرادات عمده در یخچال جلوگیری به عمل آورد. بنابراین در این مقاله قصد داریم تا به بررسی کامل انواع ارورهای یخچال ساید بای ساید جنرال الکتریک بپردازیم.
فهرست ارور های ساید جنرال الکتریک
ارورها که معمولاً بر روی صفحه نمایش دستگاه ظاهر میشوند، نسبت به بروز مشکل در داخل دستگاه هشدار میدهند تا بتوان به سرعت و به صورت هوشمندانه و هدفمند قطعه یا مدار معیوب را مورد تعمیر یا تعویض قرار داد و از تحمیل هزینههای بیشتر به جلوگیری به عمل آورد.
در ادامه تمامی خطا های یخچال ساید جنرال الکتریک را برای شما به صورت کامل نام برده و توضیح داده ایم.
ارور HRS
ارور HRS را باید ناگوارترین و بدترین کد خطای ساید بای ساید جنرال الکتریک در نظر گرفت. زیرا ظاهر شدن این ارور یعنی آن که دستگاه شما به طور کلی از کار افتاده و عملیات سرمایش را انجام نمیدهد.
علت بروز این ارور میتواند آسیب دیدن برد الکترونیکی یخچال جنرال الکتریک، نقص در سیستم برق رسانی به دستگاه، یا تشدید نوسانات برق باشد. مهمترین و مؤثرترین راه جلوگیری از اعلام پیام هشدار HRS نصب یک دستگاه محافظ برق قوی و استاندارد برای یخچال میباشد. البته توجه داشته باشید که خرابی فن اواپراتور نیز میتواند باعث ایجاد این کد خطا شود. ولی معمولاً در بیشتر موارد مشکل ناشی از برد دستگاه است.
برای رفع ارور HRS ابتدا دستگاه را از برق بکشید و با تعمیرکار متخصص ساید بای ساید جنرال الکتریک تماس بگیرید تا دستگاه را مورد بازدید فنی دقیق قرار دهد و اقدام به تعمیر یا تعویض قطعه معیوب نماید. فراموش نکنید که دعوت از تعمیرکار غیر متخصص، میتواند آسیب دیدن دستگاه را دوچندان کند.
مقالات مرتبط: علت ارور hrs ساید جنرال
ارور FF (بروز مشکل در بخش فریزر)
کد خطای FF زمانی که بر روی صفحه نمایشگر ساید بای ساید جنرال الکتریک ظاهر میشود، یعنی آنکه بخش فریزر دستگاه دچار مشکل شده است که در زمره مشکلات فنی قرار نمیگیرد. این مشکل زمانی اتفاق میافتد که دمای فریزر ساید بای ساید جنرال الکتریک به گونهای افزایش پیدا کند که یخ های داخل دستگاه ذوب شوند.
برای رفع کد خطای FF باید کیفیت درست بسته شدن درب فریزر و همچنین کیفیت لاستیک بین درب و بدنه را مورد بررسی قرار دهید. پس از بررسی و رفع ایراد میتوانید با دکمهsystem check پیغام خطا را پاک کنید.
ارور PF (وجود مشکل در سیستم برقرسانی)
این ارور معمولاً پیش از ارور FF که در بالا اشاره شد، ظاهر میشود و به بروز مشکل برق در دستگاه اشاره دارد. برای رفع ارور PF باید سیستم برق رسان دستگاه به طور کامل بررسی شود و پس از رفع ایراد آن، دکمه system check لمس شود تا پیغام خطا از روی صفحه نمایشگر برطرف گردد.
ارور CC (دمای بالای یخچال)
خطای CC همانند ارور FF است؛ با این تفاوت که در زمان بالا رفتن دمای یخچال رخ میدهد و همان پیشنهادی که برای رفع ارور FF ارائه شد، در مورد ارور CC نیز برقرار است.
ارور TC (روشن ماندن قطعه توربو کولر پس از انجام وظیفه)
ساید بای ساید جنرال الکتریک دارای قطعهای موسوم به turbo cooling است که وظیفۀ آن کاهش سریع دمای یخچال میباشد. اگر این قطعه پس از ایفای نقش خود خاموش نشود و همچنان به فعالیت خود ادامه دهد، دستگاه از ارور TC استفاده میکند. برای رفع ارور TC باید دکمه فیزیکی این قطعه که برای خاموش/ روشن کردن آن بر روی بدنه دستگاه قرار دارد را فشار دهید تا ارور برطرف شود.
ارور 88 یا 89 (نوسان بالای برق یا بروز مشکل الکتریکی)
این ارور زمانی ظاهر میشود که صفحه کنترل نمایشگر دستگاه متوجه نوسانات شدید جریان برق شود. برای برطرف کردن ارور ۸۸ یا ۸۹ بهتر است دستگاه به مدت ۵ دقیقه از برق جدا بماند و سپس دوباره به برق وصل شود.
ارور CI (عملکرد نامناسب یخساز دستگاه)
چنانچه بنا به هر دلیل یخ ساز دستگاه به درستی عمل نکند، این ارور بر روی صفحه نمایشگر ساید بای ساید جنرال الکتریک ظاهر میشود. گاهی نیز به خاطر پر نشدن قالب یخ از آب این اتفاق میافتد. بنابراین باید شیر ورودی آب قسمت یخچال را بررسی کنید. در صورتی که یخ ساز را خاموش میکنید، شیر ورودی به آن را نیز ببندید. اگر پس از انجام این کارها باز هم متوجه این خطا شدید، کل سیستم یخ ساز را تعویض کنید.
مقالات مرتبط: اصلی ترین دلایل یخ نساختن ساید جنرال الکتریک
ارور DE (اشکال در سیستم یخزدایی و دیفراست)
چنانچه سیستم یخ زدایی بیش از ۴۸ ساعت کار نکند، این خطا ظاهر میشود. در این صورت بهتر است یخچال را از برق بکشید و اتصالات آن را مورد بررسی و محکم کاری قرار دهید. در صورت لزوم، سیم کشی را تعویض کنید. گذشته از این موارد، ممکن است المنت یخ زدایی دچار مشکل شده باشد و نیاز به تعویض داشته باشد. در برخی از مدلها انجام نشدن یخ زدایی در بیش از ۴۸ ساعت یک امر طبیعی است و میتوانید با زدن دکمه کنترل سیستم، ارور خطا را برطرف کنید.
گاهی خطا نشان دهندۀ بروز مشکل در سیستم یخ زدایی مثل ترمودیسک، برد، المنت، ترموفیوز و فن باشد که باید بررسی و در صورت لزوم تعویض شوند.
ارور DF (عدم وجود جریان برق بیش از ۴۸ ساعت در مدار یخچال است)
اگر جریان برق به مدت بیش از ۴۸ ساعت وارد مدار یخچال نشود، این کد خطا را مشاهده میکنید. در این صورت باید المنت یخ زدایی، سنسور دیفراست و ترموستات را بررسی کنید و در صورت لزوم آنها را تعویض نمایید.
ارور E2 (بروز خطا در صفحه کنترل اصلی )
زمانی که با این ارور مواجه میشوید، ابتدا برد الکترونیکی دستگاه را بررسی کنید. چرا که امکان دارد این قطعه دچار اشکال شده باشد و نیاز به تعویض داشته باشد.
سخن پایانی
ارورهای یخچال جنرال الکتریک با شما صحبت میکنند. و هر یک شما را متوجه بخشی از ایرادات داخلی دستگاه میکنند تا پیش از بروز مشکل بزرگتر و تحمیل هزینههای بیشتر، فرصت رسیدگی و رفع عیب را داشته باشید. در پایان به شما توصیه میشود که در صورت بروز هر گونه نقص یا ایراد بزرگتر در یخچال ساید بای ساید خود، مراتب را به تعمیرکار متخصص و آموزش دیده
جنرال الکتریک اطلاع دهید تا در کمترین زمان ممکن مورد رسیدگی و تعمیر قرار گیرد.