نمایندگی تعمیرات جنرال الکتریک

بررسی علل برفک زدن یخچال و پیشنهاد راههای برطرف کردن آن | 02126153912 | تعمیر یخچال جنرال الکتریک | نمایندگی تعمیر یخچال جنرال الکتریک

علت برفک زدن یخچال فریزر و نحوه رفع آن

امروزه از نظر برفک زدن، دو مدل یخچال در بازار داریم:

  1.  یخچال های قدیمی که برفک می زند و
  2.  یخچال های جدید که سیستم نوفراست یا بدون برفک دارند

 یخچال‌های کمبی

  • یخچال های کمبی، یخچال‌هایی نیمه نوفراستی هستند که هنوز هم تولید می‌شوند که فریزر پایین قرار دارد و یخچال بالا.
  • قسمت فریزر کاملاً نوفراست است ولی قسمت بالا دارای صفحه خنک‌کننده در عقب یخچال است که پشت صفحه پلاستیکی کابین چسبیده شده است.
  • در این مدل هم رطوبت جذب شده دیده می‌شود و به شکل قطرات آب در انتهای دیواره چسبیده و یخ می‌زنند.
  • با قطع کمپرسور و استراحت موتور، این یخ ها آب می‌شوند و از مسیر سوراخ کف کابین به کاسه روی موتور هدایت می‌شود و آنجا تبخیر می‌شود که این عمل باعث خنک شدن موتور نیز می‌شود.

یخچال‌های کاملا نوفراست (یخچال بدون برفک)

یخچال نوفراست، صفحۀ خنک کننده ندارد؛ و لوله‌ های خنک کننده در پشت صفحه انتهای یخچال فریزر در کنار هم قرار گرفته‌اند (اواپراتور) و سرما توسط یک فن به داخل کابین یخچال فریزر هدایت می‌شود.

در این مدل ‌ها نیز لوله‌های خنک‌کننده رطوبت را می گیرند ولی سیستم ذوب برفک توسط دستور از برد الکترونیکی به المنت نصب شده در کنار اواپراتور هر چند ساعت یک بار صادر می‌شود و برفک‌ آب می‌شود و از طریق مسیر تخلیه به کاسه روی موتور یخچال هدایت می‌شود.

در این مدل‌ نیز ممکن است اواپراتور نیز برفک زیادی ببندد و باعث عدم سرمای کافی در یخچال فریزر شود. ایجاد برفک زیاد در این مدل یخچال‌ ها می‌تواند به دلیل خرابی در یکی از این قسمت ها باشد:

  • لاستیک درب یخچال
  • سنسور دیفراست
  • ترموفیوز
  • المنت
  • برد الکترونیکی (برد فرمان)

در این پست قصد داریم تا شما را با علل برفک زدن یخچال و نحوه کاهش آن و همچنین برطرف کردن برفک داخل یخچال آشنا کنیم.

پیش از هر چیز لازم است به این نکته توجه داشته باشید که یخچال ها به خودی خود آب و رطوبت تولید نمی کند. بلکه رطوبت موجود در یخچال از بیرون آن و یا به همراه مواد غذایی گرم وارد یخچال شده و تبدیل به برفک می شود.

مقالات مرتبط: آموزش تعمیر یا تعویض لاستیک دور درب یخچال

 چرا یخچال برفک می زند؟

 چرا یخچال برفک می زند؟

برفک زدن یخچال می تواند به دو دلیل باشد:

  1.  اگر یخچال در محل مرطوب قرار داشته باشد، با هر بار باز و بسته کردن درب، رطوبت زیادی وارد یخچال می شود و باعث ایجاد برفک می گردد. آشپزخانه های کوچک، نم دار، دارای سقف کوتاه و قرار گرفتن یخچال در کنار سماور یا وسایل خوراک پزی می تواند هر روز حجم زیادی رطوبت را وارد یخچال کند و این یعنی تولید بیش از پیش یخ و برفک در داخل یخچال.
  2. دومین دلیل برای یخ و برفک زیاد یخچال می‌تواند پارگی یا هر نوع آسیب در لاستیک درب یخچال باشد. بدین ترتیب که حجم زیادی رطوبت به طور پیوسته از درزهای لابلای لاستیک درب یخچال وارد کابین یخچال شده و ایجاد برفک می کنند.

در یخچال های قدیمی، صفحه خنک کننده ای وجود دارد که با سرد شدن آن، داخل یخچال نیز خنک می شود. بدین ترتیب و فاصله بین دو بار برفک زدن فاصله بسیار زیادی بود؛ ولی اگر یخچال زود به زود دچار برفک زدگی شود باید مشکل را در ترموستات یا لاستیک درب یخچال جستجو کرد.

چرا باید برفک یخچال آب شود؟

برخلاف یخچال‌های بدون برفک امروزی‌، یخچال های قدیمی باید به شکل دستی و در دوره‌های متوالی تمیز شوند.

  • آب کردن برفک یخچال، بهره‌وری آن را افزایش می دهد. چون لایۀ ضخیم یخ کارایی یخچال در نگه داشتن مواد غذایی در درجه‌ای مشخص را مختل می‌کند.
  • این کار به از بین بردن بوهای نامطبوع داخل یخچال کمک می‌کند.‌ در حین آب کردن برفک‌ها به مکان‌هایی از یخچال دسترسی پیدا می‌کنید که قبلاً برای تمیز‌کاری در دسترس نبوده‌اند. همچنین فضای داخلی جایخی برای مواد غذایی بیشتر، افزایش پیدا می کند.

سلسله مراحل آب کردن سریع برفک‌ های یخچال

در هنگام برفک زدایی، مراقب باشید که آب بر روی اجزای الکتریکی مانند اتصالات لامپ، ترموستات و کمپرسور یخچال نریزد.

  • برنامه ریزی داشته باشید. از چند وقت قبل برای تمیز کردن یخچال برنامه‌ریزی داشته باشید. دانستن زمان دقیق آب کردن برفک‌ها یعنی می‌توانید به جای این که محلی برای مواد غذایی بیابید، آنها را تا روز مورد نظر مصرف کنید. پیشنهاد می کنیم که تمیزکاری یخچال را در روزهای خنک ‌تر انجام دهید تا به خنک ماندن مواد غذایی کمک کرده باشید.
  • یخچال را خاموش کنید تا یخ به شکل طبیعی آب شود. به هیچ وجه از سشوار یا سایر وسایل الکترونیکی برای تسریع در این کار استفاده نکنید، چون یک خطر بالقوه به همراه دارد.
  • قرار دادن ظرف آب جوش یا آب داغ در داخل قفسه فریزر و یخچال. این روش سنتی تنها به گرم شدن هوای داخل یخچال به شکل سریع تر و استانداردتر کمک می کند. با این روش، می توانید این کار را به سرعت انجام دهید و سپس یخ ها را با کاردک از هم جدا کرده و به دور بریزید.
  • تعدادی حوله آماده داشته باشید. آب کردن برفک یخچال کف آشپزخانه را اندکی خیس خواهد کرد. لذا تعدادی حوله برای جذب آب، در کف آشپزخانه پهن کنید.
  • هنگام آب کردن برفک مراقب باشید. برای ذخیره کردن و جدا کردن برفک های ته یخچال، از ضربه محکم و لوازم نوک تیز فلزی مثل چاقو استفاده نکنید تا یخچال دچار نشتی نشود برای این کار از کاردک های مخصوص پلاستیکی استفاده کنید
  • تمیز‌کاری کردن. پس از ذوب شدن برفک، داخل جایخی را با استفاده از آب گرم و مقداری شوینده تمیز کنید. پیش از قرار دادن مواد غذایی در یخچال و روشن کردن آن، با حوله آن را خشک کنید.

سلسله مراحل آب کردن سریع برفک‌ های یخچال

دورۀ زمانی آب کردن برفک یخچال چقدر است؟

این که با چه بازۀ زمانی باید برفک یخچال برطرف شود، به حجم برفک جمع ‌شده و نوع یخچال شما بستگی دارد. واضح است که خرید یخچال‌های دارای برفک‌زدایی خودکار، گزینۀ راحت‌تری است.

آب کردن برفک یخچال بدون خاموش کردن آن

مقداری آب جوش داخل سینی یا قابلمه بریزید و آن را درون جایخی یا فریزر خالی بگذارید. بدین ترتیب بخار آب داغ داخل جایخی پراکنده می شود و یخ سریع‌تر آب می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + هفت =

من این متن را مطالعه کردم واقعا کاربردی بود ممنون از زحمات شما، برای تعمیر یخچال با شماره نمایندگی تماس میگیرم.
نام و نام خانوادگی
عنوان

جدول محتوا

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

سایر مقالات

نحوه-چیدمان-مواد-غذایی-در-یخچال-جنرال-الکتریک-شاخص
راهنمای چیدمان داخل یخچال فریز
 لباسشویی تک شیر و دو شیر چه تفاوتی با هم دارند؟
 لباسشویی تک شیر و دو شیر چه تفاوتی با هم دارند؟
تعمیر و تعویض فیلتر یخچال پروفایل
تعویض فیلتر یخچال پروفایل
شستن پتو با لباسشویی
چگونه پتو را با لباسشویی بشوییم؟
ترموستات یخچال
ترموستات یخچال
در-مورد-برچسب-انرژی-چقدر-میدانید-شاخص
در مورد برچسب انرژی چقدر میدانید؟
تنظیم سختی آب در ماشین ظرفشویی
تنظیم سختی آب در ماشین ظرفشویی
 مزایا و معایب قرص ماشین ظرفشویی
 مزایا و معایب قرص ماشین ظرفشویی
راهنمای خرید بهترین مایع لباسشویی
راهنمای خرید بهترین مایع لباسشویی
تاثیر-قطعی-برق-بر-لوازم-خانگی-شاخص
تاثیر قطعی برق بر لوازم خانگی